20 Mayıs 2013 Pazartesi

2013 Çocuk Örgü Hırka Modelleri, Anlatımlı




bebe yünü
tığ no 3
şiş no 5


Arka

84 ilmek başlanır. 12 sıra 1 ters 1 düz lastik örülüp, düz örgüye geçilir. 27 cm örülüp, 4-4-2 şeklinde kol kesilir.

Ön

44 ilmek başlanır. 12 sıra 1 ters 1 düz lastik örülür. Düz örgüye geçilir. 27 cm örülüp, 4-2-2 kol kesilir. 8 ilmek lastik olarak yukarı  kadar örülür.

Kol

34 ilmek başlanır. 12 sıra 1 ters 1 düz lastik örülür. 4 sıra düz örülür. 40 ilmek olana kadar her sıra başında 1’er ilmek arttırılır. Toplam 27 cm örülür. Her iki taraftan 4’er ilmek kesilir. Kol oyuntusu 10 ilmek olana kadar robasının ölçüsüne göre dilimler örülüp resimde görüldüğü gibi dikilir.

Çiçekleri için ikili trabzanla daireler yapılır. Yapraklar örülüp dikilir.

3 yorum:

  1. Blogunuzu takip etmeye yeni başladım, değindiğiniz konular benimde ilgi alanım aslında. Spesifik olacak farkındayım ama göğüs büyütme ve vajina daraltma cerrahi operasyonları hakkında bilgilendirici paylaşımlar yapılabilirmi..

    YanıtlaSil
  2. Estetik cerrahi konusunda operasyonlar hakkında bilmek istediklerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim, öncelikli önerim (hastalarımıza ön tavsiyemizdir ) psikolojik açıdan göğüs büyütme
    ya'da kepçe kepçe kulak estetiği vb operasyona kendinizi hazır hissetmenizdir.

    YanıtlaSil
  3. @murderweb , göğüs büyütme ve Cerrahi estetik operasyonlar hakkında bilgi almak isterseniz bize'de bekleriz.Bu tarz operasyonlar için karar verme aşamasındaysanız mutlaka uzman görüşü alın, söylencelerle hareket etmeyin.
    www.gogusbuyutme.com.tr

    YanıtlaSil